5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Recensie Sjoerd Meijer – Theaterkrant

10 september 2015

De nieuwe solovoorstelling Hoffelijkheid revisited, so what? van Sjoerd Meijer ging 9 september als lunchvoorstelling in première in Theater Bellevue tijdens het Nederlands Theater Festival. De Theaterkrant schreef een mooie recensie! Lees hier. 

In nauwgezette geformuleerde en uitgesproken zinnen voert Sjoerd Meijer zijn publiek mee in zijn speurtocht naar een herleving van beleefdheid. Dat doet hij op beheerste toon, met grillige, furieuze uithalen. Zowel tekst, regie als spel is helder en in balans.” aldus de Theaterkrant.

Acteur en theatermaker Sjoerd Meijer en regisseur Sarah Jonker wonnen vorig jaar de Director’s Choice Award op het Amsterdam Fringe Festival en maakten op uitnodiging van directeur Jeffrey Meulman een nieuwe voorstelling voor het Nederlands Theater Festival 2015. Dit resulteerde in Hoffelijkheid revisited, so what? waarin Sjoerd op persoonlijke en humoristische wijze verhaalt over zijn eigen ontmoetingen met onhoffelijkheden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten