5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Vacature Stagiair Communicatie (m/v)

23 juni 2024

Het marketing-en communicatieteam zoekt per half juni een enthousiaste stagiair die affiniteit heeft met theater en samen met ons het Nederlands Theater Festival 2018 tot een groot succes wil maken. Als stagiair ondersteun je ons marketing-en communicatieteam bij de uitvoering van onze plannen.

Profiel:
Minimaal HBO opleiding of universitair denkniveau (voorkeur vierdejaars of net afgestudeerd)
Affiniteit met, kennis over theater is een pre
Flexibel, ondernemend, creatief denker, stressbestendig, zelfstandig, een aanpakker
Goede beheersing Nederlandse taal

Voorbeelden van werkzaamheden:
Meedenken over en uitvoeren van social media beleid
Verzamelen en beheer data (foto’s, video’s, publicaties)
Schrijven van nieuwsbrieven
Beheer van de website
Helpen met de aankleding van de festivallocaties

Periode:
Het betreft een stage van 3 dagen per week voor tenminste vier maanden (juni t/m september 2018). Tijdens het festival ben je full-time beschikbaar. Vakantie voor 2-3 weken in juli is mogelijk (in overleg). Standplaats is Amsterdam.

Wij bieden:
Werkervaring bij een groot theaterfestival, opbouw van een omvangrijk netwerk in korte tijd en intensieve samenwerking met een professioneel team. De stagevergoeding is € 200,- per maand (o.b.v. 24 uur per week). Uiteraard mag je tijdens het festival alle voorstellingen bezoeken.

Interesse?
Stuur voor 30 mei een e-mail met korte motivatie en cv naar Klaartje Wouters (hoofd marketing & communicatie) klaartje@tf.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten