5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Start kaartverkoop vrijdag 1 juli!

27 juni 2024

Vrijdag 1 juli gaan we los en start de kaartverkoop voor een nieuwe editie van het Nederlands Theater Festival! Het hele programma staat inmiddels online, dus wees er snel bij om je kaartjes te kopen voor de allerlaatste Borgen, en vele andere hoogtepunten van het afgelopen theaterseizoen als De Revisor, De Man door Europa, Een soort Hades, Bedtime Stories, Don Carlos en nog veel meer. Van Officiële Juryselectie tot TF Specials met nominaties voor de BNG Nieuwe Theatermakersprijs, Circuit X, Vlaamse selectie, Wijkjury of TF Jong, het programma is zeer divers en bevat topvoorstellingen voor de grote én kleine zaal. Dompel je onder in de wereld van theater en beleef de hoogtepunten. De voorstellingen vinden plaats tussen 1 en 11 september op diverse locaties in Amsterdam. Bekijk het hele programma op onze website en koop vanaf 1 juli gelijk je kaarten online.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten