Nieuws
7 t/m 17 september 2023 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

STICHTING DE THEATERDAGEN IS OP ZOEK NAAR LEDEN EN VOORZITTER VOOR RAAD VAN TOEZICHT

1 juni 2023

Foto: Anna van Kooij

Stichting De Theaterdagen is een in Amsterdam gevestigde stichting met als voornaamste doel de promotie van het Nederlandse theater in binnen- en buitenland. De Stichting organiseert drie complementaire festivals en een verdiepingsprogramma voor professionals: het Nederlands Theater Festival, het Amsterdam Fringe Festival, NTF Pro en jeugdtheaterfestival NTFjong.

Wij zoeken een enthousiaste, innemende voorzitter met ruime ervaring, met een stevig politiek en bestuurlijk netwerk, die zich samen met de directeur-bestuurder als een bevlogen ambassadeur sterk maakt voor het Nederlandse en Vlaamse theater en nieuw talent een warm hart toedraagt.

Daarnaast zoeken wij een lid dat speciale affiniteit heeft met de makers uit de Amsterdam Fringe, bij voorkeur als theatermaker, creative of producent en een sterke verwantschap voelt met de Fringe community.

Voor de samenstelling van de Raad van Toezicht wordt nadrukkelijk gekeken naar diversiteit in de brede zin van de betekenis.

Is uw interesse gewekt, stuur dan uw cv en motivatie vóór 1 december naar kantoor@tf.nl ter attentie van Angelique Finkers, voorzitter Raad van Toezicht a.i. Stichting de Theaterdagen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Venster sluiten