Programma
& Tickets
5 t/m 15 september 2019 — Amsterdam
NTF
Pro
Search

Stichting De Theaterdagen is op zoek naar leden en voorzitter voor Raad van Toezicht

24 augustus 2019

Stichting De Theaterdagen is een in Amsterdam gevestigde stichting met als voornaamste doel de promotie van het Nederlandse theater in binnen- en buitenland. De Stichting organiseert vier complementaire festivals in dezelfde periode, ieder jaar in de eerste twee weken van september: het Nederlands Theater Festival, festival Nieuwe Grond, het Amsterdam Fringe Festival en jeugdtheaterfestival TFjong samen met De Krakeling en STIP Producties.
De leiding van de organisatie is in handen van Jeffrey Meulman, directeur/bestuurder van de stichting.
Voor de continuïteit werkt Stichting De Theaterdagen nauw samen met de Stadsschouwburg Amsterdam en de branche organisaties van producenten en podia.

Wegens het verlopen van zittingstermijnen is de Raad van Toezicht op zoek naar nieuwe leden en een voorzitter.
Wij zoeken enthousiaste personen die met aantoonbare ruime ervaring en bij voorkeur (nog) actief zijn bij de presentatie dan wel productie van theatervoorstellingen in Nederland. Gezien de diversiteit aan specialisaties in het jaarlijkse aanbod van de vier complementaire festivals zoeken wij leden uit de verschillende theatergenres. Een goed netwerk in de landelijke politiek en juridische kennis zijn daarnaast gewenste kwaliteiten in deze Raad van Toezicht.
Voor de samenstelling van de Raad van Toezicht wordt nadrukkelijk gekeken naar diversiteit in de brede zin van de betekenis.

Is uw interesse gewekt, stuur dan uw cv en motivatie vóór 1 mei *) naar kantoor[at]tf.nl ter attentie van Jacques van Veen, voorzitter Raad van Toezicht Stichting de Theaterdagen.

Voor een nadere toelichting en vragen over deze vacature en de Stichting kunt u zich middels bovenstaand emailadres wenden tot Jeffrey Meulman, directeur/bestuurder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

*) deze termijn is verlengd.

Sluiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!