5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Tweede ronde Zilveren Krekels bekend

18 juni 2024

© Kamerich & Budwilowitz-EYES2

De VSCD-Jeugdtheaterjury heeft de tweede ronde nominaties voor de Zilveren Krekels bekendgemaakt: drie voorstellingen winnen de prijs in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’ en twee Zilveren Krekels zijn vergeven in de categorie ‘meest indrukwekkende podiumprestatie’. Alle Zilveren Krekels maken kans op de Gouden Krekel die op zondag 15 september 2019 wordt uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater.

Zilveren Krekel voor ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’
In de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie’ ontvangen de voorstellingen Sweet Sixteen (14+) van De Toneelmakerij, Hamlet (8+) van Theater Rotterdam en Hallo familie (8+) van Maas theater en dans een Zilveren Krekel 2019. Lees het hele bericht hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten