5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Vrijwilligers gezocht!

14 april 2024

Wij zoeken voor de festivalperiode 7 – 17 september:
Vrijwilligers met affiniteit voor theater in alle facetten, die van aanpakken weten en samen met ons het festival tot een groot succes willen maken.

Wie zoeken we?

Informatiebalie medewerkers
Wij zoeken vrijwilligers voor de bezetting van de informatie- en ontvangstbalie rondom voorstellingen en activiteiten.

fotografen
Houd jij van fotograferen, ben je er goed in en heb je zin om van diverse activiteiten tijdens het festival een fotoreportage te maken voor onze social media, meld je aan!

Begeleiders voor de tentoonstelling ‘A slice of Scenography’
Scenograaf Nicky Nina de Jong stelt een tentoonstelling samen met de titel ‘A slice of Scenography – Just a taste – en laat daarmee de achterkant zien van het theater: decor-, licht- en kostuumontwerp. De tentoonstelling vindt plaats in de openbaar toegankelijke ruimtes van de Stadsschouwburg Amsterdam en toont werk van ontwerpers van verschillende generaties en disciplines. De tentoonstelling is het gehele festivalperiode gratis toegankelijk.

Vlogger
Wij zijn opzoek naar mensen die goed kunnen vloggen en zin hebben om op deze wijze verslag te leggen van het festival.

Wij bieden:
Werkervaring bij een groot en professioneel theaterfestival; opbouw van een netwerk in korte tijd en intensieve samenwerking met een professioneel team. Je kan tijdens het festival voorstellingen bezoeken al naar gelang het aantal dagen dat je beschikbaar bent en plek in de zaal.

Interesse?
Stuur een e-mail waarin je jezelf even voorstelt en welke rol je graag wilt vervullen, vergezeld van een korte motivatie, naar Heleen Moors (uitvoerend producent) heleen@tf.nl

Nederlands Theater Festival (7 – 17 september 2017)
Tijdens het Nederlands Theater Festival in Amsterdam worden elf dagen lang de hoogtepunten van het theaterseizoen getoond. Op verschillende podia in Amsterdam worden de beste voorstellingen volgens vakjury en publiek gepresenteerd. Rondom de geselecteerde voorstellingen biedt het festival een uitgebreid en feestelijk festivalprogramma. Traditiegetrouw opent het Nederlands Theater Festival met de ‘Staat van het Theater’ en sluit af met het ‘Gala van het Nederlands Theater’, waar de diverse toneelprijzen zoals de Louis d’Or en Theo d’Or uitgereikt worden.

Voor meer informatie over het Nederlands Theater Festival, kijk op: tf.nl/over-tf

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten