5 t/m 15 september 2024 Amsterdam

Vrijwilligers gezocht!

24 juli 2024

Wij zoeken voor de festivalperiode 7 – 17 september:
Vrijwilligers met affiniteit voor theater in alle facetten, die van aanpakken weten en samen met ons het festival tot een groot succes willen maken.

Wie zoeken we?

Informatiebalie medewerkers
Wij zoeken vrijwilligers voor de bezetting van de informatie- en ontvangstbalie rondom voorstellingen en activiteiten.

fotografen
Houd jij van fotograferen, ben je er goed in en heb je zin om van diverse activiteiten tijdens het festival een fotoreportage te maken voor onze social media, meld je aan!

Begeleiders voor de tentoonstelling ‘A slice of Scenography’
Scenograaf Nicky Nina de Jong stelt een tentoonstelling samen met de titel ‘A slice of Scenography – Just a taste – en laat daarmee de achterkant zien van het theater: decor-, licht- en kostuumontwerp. De tentoonstelling vindt plaats in de openbaar toegankelijke ruimtes van de Stadsschouwburg Amsterdam en toont werk van ontwerpers van verschillende generaties en disciplines. De tentoonstelling is het gehele festivalperiode gratis toegankelijk.

Vlogger
Wij zijn opzoek naar mensen die goed kunnen vloggen en zin hebben om op deze wijze verslag te leggen van het festival.

Wij bieden:
Werkervaring bij een groot en professioneel theaterfestival; opbouw van een netwerk in korte tijd en intensieve samenwerking met een professioneel team. Je kan tijdens het festival voorstellingen bezoeken al naar gelang het aantal dagen dat je beschikbaar bent en plek in de zaal.

Interesse?
Stuur een e-mail waarin je jezelf even voorstelt en welke rol je graag wilt vervullen, vergezeld van een korte motivatie, naar Heleen Moors (uitvoerend producent) heleen@tf.nl

Nederlands Theater Festival (7 – 17 september 2017)
Tijdens het Nederlands Theater Festival in Amsterdam worden elf dagen lang de hoogtepunten van het theaterseizoen getoond. Op verschillende podia in Amsterdam worden de beste voorstellingen volgens vakjury en publiek gepresenteerd. Rondom de geselecteerde voorstellingen biedt het festival een uitgebreid en feestelijk festivalprogramma. Traditiegetrouw opent het Nederlands Theater Festival met de ‘Staat van het Theater’ en sluit af met het ‘Gala van het Nederlands Theater’, waar de diverse toneelprijzen zoals de Louis d’Or en Theo d’Or uitgereikt worden.

Voor meer informatie over het Nederlands Theater Festival, kijk op: tf.nl/over-tf

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival houd je met plezier op de hoogte van nieuws over het festival. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven door ‘Unsubscribe' aan te klikken onderaan onze nieuwsbrieven.

Venster sluiten