5 t/m 15 september 2024 Amsterdam
Cart
Search

Winnaar BNG Bank Theaterprijs 2019 bekend!

6 september 2019

© Moon Saris
Vandaag werd tijdens het Nederlands Theater Festival de BNG Bank Theaterprijs 2019 uitgereikt aan Karlijn Kistemaker! Zij ontving deze stimuleringsprijs ter waarde van 45.000 euro voor de voorstelling Missie Marquez in Colombia (deel 7, 8 en 9) die zij maakte met haar eigen gezelschap Kompagnie Kistemaker.
De jury: “Het is bijzonder knap hoe werkelijkheid en theater samensmelten in het magisch-realistische universum dat Kistemaker creëert. De spelers transformeren tot personages die zo uit een stripboek kunnen wandelen, maar nergens verliest hoofdpersoon Kistemaker haar integriteit of haar kwetsbaarheid. Haar volharding om haar missie te voltooien dient als een baken in de hilarische en ogenschijnlijk chaotische verwikkelingen op het toneel.”

De voorstelling is aanstaande zondag 8 september te zien in het Compagnietheater. Voorkennis van de vorige delen is niet nodig. Koop hier je tickets!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Nederlands Theater Festival gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je op de hoogte te houden van ontwikkelen omtrent het programma van het festival. Laat ons hieronder weten op welke manieren je van ons zou willen horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kantoor@tf.nl. We zullen jouw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website www.tf.nl voor meer informatie over onze privacypraktijken en ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor de door jouw aangegeven doeleinden. We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Venster sluiten